Agenda Activiteiten parochie 2020

FEB 2020  Tijdstip  Locatie  Bijzonderheden / activiteiten in de parochie
woe 19

Bijbel geloofsgesprek voor alle leeftijden

10-11.30 De Kapelaan

Als je samen met anderen een Bijbelverhaal leest en erover in gesprek gaat, dan klinkt ons eigen leven hierin mee. Begeleiding Pastor Ella Feijen.

zo 23

Fris uit de Mis

12-14.00 De Kapelaan, jongerenruimte

Voor alle jongeren van de parochie is er 'Fris uit de Mis'. 1x per maand komen we na de viering van 11.00 uur in de Nicolaaskerk, bij elkaar in de jongerenruimte van de Kapelaan. Bij deze activiteit, die door Nicolaasjong wordt georganiseerd, kun je na de afloop van de zondagse viering een drankje komen doen. De jongeren zijn er tot 14 uur en het is vrije inloop. Je hoeft je niet aan te melden en er zijn ook geen kosten aan verbonden. Kom je ook gezellig langs?

Woe 26

Aswoensdag

Op aswoensdag begint de vastentijd. U kunt een askruisje halen bij 1 van de avondvieringen. Kijk op vieringen voor een actueel overzicht.

za 29

Jongerenactiviteit

11-15.00 Winkelcentrum Meerzicht

NicolaasJong gaat een voedselinzameling doen voor de Voedselbank. De inzamelingsactie vindt plaats in winkelcentrum Meerzicht. Wij zijn nog op zoek naar enthousiaste jongeren die mee zouden willen helpen. De actie duurt van 11:00 uur tot 15:00 uur. Als je niet de hele tijdsperiode beschikbaar bent en je wilt toch meedoen, kun je dat doorgeven in de e-mail, dan wordt daar rekening mee gehouden. Help je mee? Meld je aan via nicolaasjong@hnpz.nl ! Gezellig!

MRT 2020  Tijdstip  Locatie  Bijzonderheden / activiteiten in de parochie
di 3 Inbetweens - jongeren

De Kapelaan

Voor jongeren vanaf 13 jaar is er Inbetweens. Samen koken, samen eten een lekker kletsen over een specifiek onderwerp. Kook en eet jij mee? Meld je aan via nicolaasjong@hnpz.nl

woe 4 Kennismakingsbijeenkomst Lourdesreis

nnb

Voor iedereen die zich ingeschreven heeft voor de Lourdesreis is er een kennismakingsbijeenkomst om kennis te maken met reisgenoten, de andere pelgrims. Op 4 en op 31 maart.

za 7 'T Schuurtje van Vincentius

9-15.00

Plesmanstraat 7-8

Bij 't Schuurtje is een groot aanbod van tweedehands artikelen die in goede staat verkeren. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan mensen die dat hard nodig hebben. Bruikbare spullen, schone en hele kleding en oud papier kunt u brengen op de verkoopdag. Dat kan ook elke maandag van 13.00 tot 16.00 uur. Spullen die te groot zijn om zelf te brengen kunnen worden opgehaald, afspreken kan op telefoon 06-344 590 02. In de gezellige koffiehoek is voor een klein bedrag een kopje koffie, thee of soep te verkrijgen.

ma 9 Bibliodrama: de roeping van Mattheus

20-21.30

De Kapelaan

Bibliodrama is het creatief omgaan met de bijbel. Geprobeerd wordt de rollen van de personages uit een bijbelverhaal in te vullen vanuit het eigen aanvoelen, hoe die personages denken, voelen en en handelen. Laat je verwonderen wat het je brengt om op deze manier in een bijbelverhaal te stappen. Begeleiding: Frank Swagemakers. Aanmelding graag via geloofscentrum@hnpz.nl

zo 15 Orientatiedag Vronesteyn

14-16.30

Priesteropleiding Vronesteyn, Voorburg

Het centrum voor Priester- en diakenopleiding Vronesteyn organiseert een oriëntatiemiddag voor geïnteresseerden. Zie ook www.vronesteyn.nl

ma 16 Bijbel Geloofsgesprek

20-21.30

woe 18  Bijbel Geloofsgesprek 10-11.30  De Kapelaan

Woe 18 Informatieavond Vormselproject

De Kapelaan

Voor ouders en aanstaande vormelingen is er een informatieavond over het nieuwe Vormselproject dat in april van start gaat. Geef je alvast op via vormsel@hnpz.nl Diaken van Berkel geeft informatie over de nieuwe invulling.