Welkom in ons
Parochieel Centrum "De Kapelaan"

Bezoekadres: Nicolaasplein 2 (hoofdingang)

Na een lang traject van ca. 8 jaar is ons Parochieel Centrum in januari 2015 in gebruik genomen en op 19 juni 2015 officieel geopend. Het Centrum is gelegen aan het Nicolaasplein 2 in het historisch kloppend hart van Zoetermeer: nabij de Dorpsstraat, de Dobbeplas en het Pastoresbos. Dit levendige centrum is ook het kloppend hart van onze parochie en wordt gedragen voor en door parochianen uit heel Zoetermeer. De parochie wil graag met dit centrum haar maatschappelijke rol in de Zoetermeerse gemeenschap verder uitbouwen en op deze historische plaats weer een ontmoetingsplek creëren voor jong en oud.

Beheerstichting en beheerder

In november 2014 is er een stichting opgericht, die verantwoordelijk is voor de exploitatie van dit gebouw. Hier treft u meer informatie aan over de stichting en de organisatie ervan.

Multifunctioneel gebouw wordt verhuurd

Het Centrum bevat diverse ruimten waar vergaderingen, bijeenkomsten, workshops en ook recepties georganiseerd kunnen worden. Er is ook een Jongerenruimte (zie ook Jeugd en Jongeren) speciaal voor de RK jongeren in onze parochie. Heeft u interesse in het huren van een ruimte, klik dan hier

Katholiek Geloofscentrum H.Nicolaas

In september 2018 worden er door de parochie ook diverse activiteiten georganiseerd op het gebied van geloof en catechese onder de noemer Katholiek Geloofscentrum H.Nicolaas. Voor het programma zie onze Activiteiten Agenda. Meer over het Katholiek Geloofscentrum zie hier.

Parochiecentrum 2014.jpg

Ingang Dorpsstraat 18